Relaxation & Care

“Sometimes the most productive thing you can do is relax.”

MENU

Relaxation & Care

De ontspannende hoofdhuidmassage is sowieso één van de hoogtepunten van je kappersbezoek. Daarom geven we standaard een korte hoofdmassage bij elke wasbeurt. Wil jij echter genieten en volledig tot rust komen met een langere hoofdmassage? Neem dan die optie bij je reservatie! Verder kunnen we zeker ook onze verzorgende en hydraterende maskers van Authentic Beauty Concept aanbevelen voor de ultieme vorm van relaxatie.

HOOFDHUID MASSAGE

€15

De hoofdhuidmassage is een ongelooflijk ontspannende ervaring die je het gevoel geeft dat je op een wolk zweeft. Krachtige maar zachte handen kneden spanning en stress weg en richten zich op specifieke drukpunten om het evenwicht en de rust in je lichaam en geest te herstellen. Voel jezelf steeds dieper wegglijden in een staat van totale ontspanning en laat je zorgen wegsmelten. Aan het einde van de massage voel je je volledig vernieuwd, verfrist en klaar voor de rest van je dag. Een hemels gevoel dat je keer op keer opnieuw wil ervaren.

DETOX MASKER

€30

Dit detox masker is speciaal voor mensen met een gevoelige en/of vettige hoofdhuid. De Detoxifying Scalp Mud van Authentic Beauty Concept is een natuurlijke minerale modder. Het draagt de geur van delicate groene theebladeren, voor een echt moment van ontspanning. In combinatie met een speciale hoofdmassage techniek wordt de doorbloeding gestimuleerd en ervaart u een nieuwe vorm van totale relaxatie.

HYDRATEREND MASKER

€30

Dit masker is goed voor alle haartypes. Doelstelling hier is om een goede verzorging te garanderen van je hoofdhuid en haar.

De Hydrating Jelly Mask van Authentic Beauty Concept heeft een verfrissende lichtgewicht textuur, maar levert desondanks een dosis vocht in de hoofdhuid en het haar af dankzij de mix van spirulina en aloë vera. De hoofdhuid voelt niet alleen intens verzorgd aan, maar het beschermt ook tegen invloeden van buitenaf en brengt glans terug voor een gezonde afwerking. Ook dit masker plaatsen we in combinatie met een hoofdhuidmassage en laat u achter met een gelukzalig gevoel.

MINDFULNESS STARTS AT THE ROOTS

22_May_ABC_Feed
Ontdek op de Mindful Origin pagina meer informatie over hét haarverzorgingsritueel als je een gevoelige en/of vette hoofdhuid hebt. Ontdek er meer informatie over het gebruik en de vele natuurlijke ingrediënten zoals vitamine C, gember, en spirulina. #AUTHENTICBEAUTYMOMENTS